Je kunt onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar HHB2017, aan de slag in de patisserie (foto: EmmaPeijnenburg).
Je kunt onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar HHB2017, aan de slag in de patisserie (foto: EmmaPeijnenburg).
WINACTIE

Win kaarten voor de Cake & Bake Experience

Actueel 462 keer gelezen

Rijswijk - In De Broodfabriek in Rijswijk vindt op 30 en 31 maart van 10.00 tot 17.00 uur de MjamTaart Cake & Bake Experience plaats.

De Cake & Bake Experience is dé zoetste beurs van het jaar en twee dagen een ware beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en brood. De nieuwste trends, technieken, tips & trucs, je ziet en beleeft het allemaal. Want hoe doen ze dat toch... lactose- en glutenvrij bakken en chocolade tempereren? Allemaal vragen waarop onze bezoekers graag het antwoord willen weten. 

Hiljo Hillebrand, meester boulanger en auteur van de Broodbijbel en Levine van Doorne, auteur van diverse broodbakboeken leren je hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Marike Bol van Oh my Pie deelt haar glutenvrije keukengeheimen en Annemarie Pronk laat je zien waarom zij de terechte winnares van Heel Holland Bakt 2016 was. Uiteraard ontbreekt de HHB winnares van dit jaar niet! Anna Yilmaz bakt diverse lekkernijen, geeft antwoord op alle vragen en maakt tijd voor een foto. Vele andere enthousiaste zoetliefhebbers demonstreren en vertellen je alles over werken met chocolade, marsepein, fondant en Royal icing.

In het 'Kenwood bakt met Hans' theater kun je onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar HHB2017, aan de slag in de patisserie. Of steek je handen uit de mouwen en leer alles over Royal icing, airbrushen op taart, modelleren, koekjes en taart decoreren, suikerbloemen en bonbons maken tijdens een inspirerende aanschuif- of privé workshop. Ook de internationale top is aanwezig. Volg een masterclass van Dawn Butler of Berna Garcia!

Bij de stands kun je je laten informeren en direct de producten kopen die je nodig hebt om na het zien van al het moois en lekkers thuis aan de slag te gaan. Traders uit binnen- en buitenland showen hun koopwaar met strakke aanbiedingen en prijzen. Shop till you drop!

Reserveringen voor workshops en inschrijven voor de wedstrijd kan op mjamtaartexperience.nl. Daar is ook alle info over dit zoete event te vinden.

Maak nu kans op 10 x 2 kaarten voor dit zoete evenement of 1 x workshop met Hans Spitsbaard op zondag 31 maart om 10:00-12:00 + entreekaartje t.w.v. €60. Like onze pagina, deel dit bericht en laat weten waarom je graag wilt winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant