Iedereen kon zelf zijn bosje tulpen uitkiezen en samenstellen en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt  (foto: Michel Groen).
Iedereen kon zelf zijn bosje tulpen uitkiezen en samenstellen en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt (foto: Michel Groen). Michel Groen

Bloemenzee in tijdelijke tulpenpluktuin Leidsenhage

Actueel 517 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen zondag was er een heuse Tulpenpluktuin in Leidsenhage ingericht met maar liefst 50.000 tulpen. De lente staat weer voor de deur en daarom gaf Leidsenhage ook dit jaar weer een bos tulpen cadeau aan alle bezoekers.

Alle bezoekers mochten een eigen bos tulpen komen plukken in de tulpenpluktuin. Er stond een lange rij bij de ingang. Het was een prachtig gezicht; iedereen stond met een vrolijk gezicht en een bos tulpen in de hand. Na de succesvolle eerste editie in 2018 met 30.000 tulpen, liet Leidsenhage dit jaar maar liefst 50.000 tulpen aanrukken.

Vanaf 12:00 uur startte het plukken in de kleurrijke tuin, totdat de laatste tulp geplukt was. De bezoekers kregen een handig tasje om het geplukte bosje in mee te nemen. De tas kon in de tuin gevuld worden met 15 tulpen naar keuze. De verschillende kleuren tulpen uiteraard allemaal afkomstig van Nederlandse bodem. Er was ook aan de ondernemers gedacht; die kregen eveneens allemaal een bosje tulpen uitgereikt.

Om een gratis bos tulpen te plukken moesten bezoekers wel de Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart tonen. Die kon je ter plekke aanvragen/aanmaken.

Volg de vernieuwing van Leidsenhage op leidsenhagevernieuwt.nl en mallofthenetherlands.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant