Afbeelding
DE JULIANABAAN

Vind uw rust bij Focus Beauty & Spa

Actueel 787 keer gelezen

Voorburg - Bij Focus Beauty & Spa aan de Koningin Julianalaan 278-280 in Voorburg vindt u de rust die u zo broodnodig hebt. Geniet van kwalitatief hoogstaande wellnessbehandelingen en persoonlijke service in de beautysalon.

Een gediplomeerde schoonheidsspecialist voert in de beautysalon diverse gezichtsbehandelingen uit. Uniek in de regio is de 'Eclat+ LED-lichttherapie behandeling.' Deze therapie heeft zijn waarde bewezen bij anti-aging en de behandeling van diverse huidproblemen. 

Focus Beauty & Spa besteedt veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van de schoonheidsbehandelingen, hygiëne en service. Men kan er ook terecht voor bodypeeling, scrub en cocoon, een totaalpakking voor het hele lichaam, eventueel in combinatie met een massage. "Een weldaad voor het lichaam", aldus saloneigenares Nazima van der Veldt.

Tevens zijn de schoonheidsspecialisten getraind in het aanbrengen van wimperextensions. Binnenkort kan men bovendien terecht voor rimpelbehandeling met botox en fillers. Hierover kan men nu al informatie inwinnen. Verder worden in de salon diverse pedicure- en manicure behandelingen verzorgd en kunt u in de nagelstudio terecht voor het laten zetten van gel- en acrylnagels. 

Je kunt bij Focus Beauty & Spa en 10 minuten tijd veilig egaal bruin worden in de spraytanningcabine. Maar wie meer tijd heeft, kan tevens gebruik maken van de zonnebank.

Er wordt in de gewerkt met topproducten van bekende merken, zoals Dr. R.A. Eckstein, zonder minerale oliën en kleurstoffen en gegarandeerd proefdiervrij.

Interesse in een van de behandelingen of faciliteiten? Nazima verwelkomt u met veel plezier: "Het omgaan met - en mooier maken van - mensen is mijn lust en mijn leven."

Meer informatie:
Tel. (070) 386 95 67
www.focusbeautyenspa.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant