Michel haalde het onderste uit de kan door zelfs tegen kopman Sjoerd Bek vijf games te spelen (foto: Remco Bruijne).
Michel haalde het onderste uit de kan door zelfs tegen kopman Sjoerd Bek vijf games te spelen (foto: Remco Bruijne). Remco Bruijne+31 6 18501174, spm@fambruijne.nl

VVV toch weer in de gevarenzone beland

Sport 334 keer gelezen

Leidschendam - VVV ging naar Disnierats in Hoorn om punten te sprokkelen en zo uit de degradatiezone te blijven, maar kwam niet verder dan 2-8 verlies. De laatste twee wedstrijden worden spannend.

VVV speelde weer met een invaller en dat veroorzaakt druk op de scores. Dit keer speelde Michel van der Kooij, een hoofdklasse-speler. Michel haalde het onderste uit de kan door zelfs tegen kopman Sjoerd Bek vijf games te spelen. Door intelligent, ontregelend spel bracht hij zijn tegenstanders in verwarring. Een overwinning was verdiend, maar het mocht niet zo zijn.

Matthijs van der Heiden, die de laatste weken een stuk beter in vorm was, speelde wispelturig en dat bleek tegen Disnierats niet voldoende om een partij te scoren. Patrick Bruijne had thuis 100% gescoord. Dit weekend won hij echter niet van Sjoerd Bek. Van Michel Laroo en Stefan Heijen won hij wel overtuigend.

Door een forse overwinning van Smash staat dit team nu een punt hoger. De laatste twee wedstrijden worden dus buitengewoon spannend. Komen weekend thuis tegen de concurrent. Kijkers zijn zaterdag 13 april vanaf 16:00 uur welkom aan de Van Ruysdaellaan 95.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant