Jeroen Meulink (SEV) heeft zijn plaats onder de lat heroverd (archieffoto: AW).
Jeroen Meulink (SEV) heeft zijn plaats onder de lat heroverd (archieffoto: AW).

Jeroen Meulink eerste keus in doel SEV

Sport 684 keer gelezen

Leidschendam - Op weg naar promotie nacompetitie heeft SEV-trainer Denis Luhulima één definitieve keuze gemaakt. Na het afronden van zijn zeevaartstudie staat Jeroen Meulink weer onder de lat.

"Na de zomervakantie ga ik pas op de grote vaart werken, en als ik thuis ben in een vriendenteam voetballen." Luhulima legt zijn keuze uit. "Omdat hij weer beschikbaar is en traint heb ik mede op voorspraak van de spelersgroep weer voor hem gekozen. Het is sneu voor Kai Voorwinden. Net als Jeroen heeft Kai wedstrijden voor ons gewonnen dit seizoen, maar Jeroen straalt meer rust uit. Dat heeft het elftal nodig."

Keeperstrainer Martin van der Lans, die in deeltijd ook trainer-coach van RKAVV Vrouwen is, nuanceert de keuze. "Kai en Jeroen ontlopen elkaar niet veel. Met zijn lengte is Kai sterk voor zijn doel. Jeroen is meer een lijnkeeper. Ik vind dat Kai echter té gedreven is. In zijn gedrevenheid is hij bang om te falen. Die angst straalt over op het team. En dat kan het team niet gebruiken. Jeroen is inderdaad rustiger in het doel."

SEV speelt op 11 mei het voor deelname aan de nacompetitie cruciale thuisduel tegen naaste concurrent TOGB. In 4C werd Ariston'80 (21 w.-58 p.) al kampioen. SEV (21-44) staat tweede en TOGB (21-41) staat derde. Winst betekent deelname aan de nacompetitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant