Afbeelding

In gesprek met ontwikkelaar over nieuwbouw ministerie SOZA

Actueel 672 keer gelezen

Den Haag - 'AnnA', de nieuwbouwplannen voor SOZA, is een initiatief van de ontwikkelaars MRP Development en VORM Ontwikkeling. Op dit moment bevindt het plan zich nog in de schetsfase. Nu wil de ontwikkelaar met alle belanghebbenden en geïnteresseerden verder kijken naar een zo goed mogelijke inpassing. Dit vindt plaats op maandag 6 mei van 19.30 tot 21.00 uur aan de Anna van Hannoverstraat 4, rechts naast ingang van restaurant Southwood.

Tijdens het inloopgesprek zijn de stedenbouwkundigen en architecten van Rijnboutt en adviseurs op verschillende terreinen en mensen van de gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg aanwezig. Er is uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en uw suggesties mee te geven.

Wat is 'AnnA'?
Het stationsgebied Laan van NOI is één van de drie plekken waar Den Haag fors wil groeien in woningen en werkplekken. Aan de Anna van Hannoverstraat maakt het oude gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid daarom plaats voor een levendig woon- en werkgebied. Hier kunnen straks zo'n 4.500 mensen wonen en werken. Er komt een internationale IT-Security Campus. De meeste gebouwen reiken tot 75 meter, met twee torens van circa 125 meter. Onder de werknaam 'Anna' wordt dit een levendige stadsentree met ruimte voor ontmoetingen, voorzieningen, een volwaardig stationsplein, betere verbindingen naar de wijken en veel groen. In het gebied komt 3.500 m2 extra openbare ruimte die groen wordt ingericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant