Afbeelding
DE JULIANABAAN

Kwaliteitsproducten voor iedere klus bij Lenta

Zakelijk 469 keer gelezen

Voorburg - Bij Lenta aan het Koningin Julianaplein 32-33 in De Julianabaan kun je terecht voor alle artikelen die je in een doe-het-zelf- en ijzerwarenwinkel mag verwachten, maar dan wel van een goede kwaliteit. 

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Lenta Voorburg heeft het. Bedrijfsleider Harry Neeleman somt op: "Beveiliging, chemische producten, elektrisch gereedschap, elektra, gordijnrails, handgereedschap, hang- en sluitwerk, huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, lijmen, kitten, naamplaten, sanitair, verf, plakplastic en -letters en zonwering op maat." En mocht iets niet direct voorhanden zijn, dan is het snel te bestellen.

Lenta heeft producten in huis van kwaliteitsmerken als Bison, HG en Alabastine. Ook kan men er terecht voor Unilux raam- en deurhorren. "Kom vrijblijvend langs en dan laten wij een prijsopgave maken", aldus Harry. Verder heeft Lenta een assortiment ledverlichting van Calex en zo'n beetje alle soorten batterijen

Ook voor verf moet je bij Lenta Voorburg zijn. "Er zijn in de buurt geen andere winkels waar ze verf verkopen, dus wij zijn klanten die iets te schilderen hebben, graag van dienst", geeft Neeleman aan. In de zaak staat dan ook een verfmengmachine. Allerlei soorten en duizenden kleuren zijn mogelijk. En dat klaar terwijl u wacht. 

Dankzij de ervaring en de productkennis van Harry en de andere medewerkers, kunnen klanten altijd rekenen op een gedegen advies.
Voor het (bij)maken van huissleutels en diverse certificaatsleutels ben je eveneens bij Lenta aan het juiste adres.

Meer informatie:
www.lenta.nl
tel. 070-3865327

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant