De deelnemers aan de Slotavond van het Open Podium van Talentenloods (foto: Ot Douwes).
De deelnemers aan de Slotavond van het Open Podium van Talentenloods (foto: Ot Douwes).

Talentenloods had eigen Songfestival

Actueel 333 keer gelezen

Voorburg - In de volle zaal van Theater Ludens genoot het publiek zaterdag 18 mei van de Slotavond Talentenloods.

Voorzitter Paul de Beer en burgemeester Klaas Tigelaar openden officieel de avond. Vervolgens namen Angelique Schipper en Ties Brink, burgemeester van Madurodam, de presentatie in handen. Het werd een eigen Songfestival afgewisseld met een spetterend dansoptreden van Moves Haaglanden met DC Style en DC Kiddoz. Zij wonnen terecht de Publieksprijs waarmee ze een eigen optreden hebben verdiend in Theater Ludens.

De klassieke optredens waren van hoog niveau. Britt en Marius staan 31 augustus op het hoofdpodium van het Cultureel Zomerfestival in Leidschendam-Voorburg. Omdat de jury niet kon kiezen werd er nog een tweede prijs uitgereikt. En wel aan het 12-jarige multitalent Levi Numann die een graphic novel met een geweldige animatie op het grote doek presenteerde. Hij is uitgenodigd om 'Konijnenpluisjeboterhamtarantularrrr en de invasie van het nerdykapsel' ook te presenteren tijdens de jaarlijkse Prijsuitreiking Schrijfwedstrijd van Talentenloods.

De eerste prijs ging naar Maarten Bakker. De twaalfjarige Maarten vertolkte het lied 'Laat me', waarbij hij zichzelf begeleidde op de piano. Hij mag een persoonlijke begeleidingsworkshop volgen bij Haenen Muziek. De Special Guest van de Slotavond was Roos Steenbergen van Voice Kids sloot het programma af met een prachtige vertolking van het lied 'Ken je mij?' waarmee ze iedereen in haar hart sloot. Na de Slotfoto met All Talents kreeg iedereen bloemen mee, met dank aan Bloemenvink.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant