Afbeelding

Veteranenbijeenkomst tijdens A Walk in the Park

Actueel 748 keer gelezen

Voorburg - In de gemeente Leidschendam-Voorburg wonen veel veteranen die zich hebben ingezet voor vrede en vrijheid. Om deze veteranen te bedanken vindt op zaterdag 25 mei van 10.00 – 13.30 uur de 11e veteranendag in Leidschendam-Voorburg plaats tijdens het evenement 'A walk in the Park'. Alle veteranen en hun eventuele partners zijn hiervoor uitgenodigd. 
 
Burgemeester Tigelaar: "Ik ben er trots op dat de gemeente in samenwerking met het veteranencomité een mooi programma heeft samengesteld. Op deze bijzondere dag mag ik namens de minister van Defensie ook nog eens een ereteken voor Orde en Vrede postuum uitreiken."

De bijeenkomst vindt plaats in de tent nabij de koepel op de kruising Oosteinde/Rozenboomlaan, Voorburg

Lokaal comité
Sinds 20 februari 2017 heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg een veteranencomité. De voorzitter is Leen van der Biessen, de secretaris is Theo Zelisse. De andere leden zijn Jan Stoop en Johan de Groot. Het comité is te bereiken via e-mailadres: VC-LV@outlook.com. Hier kunnen veteranen hun wensen over veteranen(zaken) binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg naar voren brengen. 
 
Het veteranencomité is op zoek naar jonge enthousiaste veteranen om het comité te versterken. Nieuwe ideeën zijn van harte welkom, want de gemeente en het comité vinden het belangrijk om nóg meer dan voorheen een brug te slaan naar de samenleving. 
 
Het veteranencomité is ook te vinden op de website: www.vc-lv.nl, facebook: veteranen.lv en op twitter: VeteranenLeids1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant