Tijdens het foodevenement 'Proef Leidschenveen' zullen winkeliers de lekkerste gerechtjes presenteren (foto: pr).
Tijdens het foodevenement 'Proef Leidschenveen' zullen winkeliers de lekkerste gerechtjes presenteren (foto: pr).

Winkelcentrum 't Hoge Veen viert 10-jarig bestaan

Actueel 606 keer gelezen

Leidschenveen - Winkelcentrum 't Hoge Veen bestaat zaterdag 15 juni 10 jaar. Om dit te vieren organiseert het winkelcentrum het evenement 'Proef Leidschenveen', een foodevenement waar winkeliers de lekkerste gerechtjes presenteren.

Het plein in Winkelcentrum 't Hoge Veen aan de Jaap Hoekdreef in Leidschenveen wordt omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Dit alles gebeurt in een sfeervolle, mediterraanse setting met een bar van 20 meter lang, live muziek en een kidscorner met allerlei kinderactiviteiten. Bezoekers krijgen t/m 14 juni de mogelijkheid om te sparen voor gratis toegang, inclusief 3 foodmunten, goed voor 3 gerechtjes.

De spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de winkeliers. Per besteding ontvangt men een zegel bij één van de winkeliers. Het winkelcentrum is opgedeeld in drie categorieën; foodwinkels, non-food winkels en supermarkten. Bezoekers sparen van iedere categorie (kleur) twee zegels. Zodra de spaarkaart vol is, kan deze ingeleverd worden bij de Bibliotheek, Limburgia of Smaecktheater Paul (maximaal 1 volle spaarkaart per persoon). Op het evenement kun je muntjes bijkopen. Proef Leidschenveen duurt van 16.00 tot 20.00 uur.

Gedurende de dag worden ook de nieuwe naam en het logo van het winkelcentrum onthuld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant