Het onthaal van juf Liesbeth bij de St. Maartensschool, via een ereboog naar de speelplaats (foto: pr).
Het onthaal van juf Liesbeth bij de St. Maartensschool, via een ereboog naar de speelplaats (foto: pr).

Afscheid Juf Liesbeth bij St. Maartensschool na 45 jaar

Actueel 1.307 keer gelezen

Voorburg - Er werd op woensdag 29 mei op de Sint Maartensschool in Voorburg een feestelijke afscheidsfeest georganiseerd voor Juffrouw Liesbeth Went.

Na 45 jaar werkzaam op de Sint Maartensschool mag Juf Liesbeth nu van haar pensioen gaan genieten, nadat zij op school voor zo'n beetje alle groepen heeft gestaan.

De hele ochtend was een verrassing voor haar. Met een boot kwam de juf via de Vliet aan bij de Sint Maartensschool, waar alle kleuters haar met een feesthoed en een vlaggetje enthousiast binnenhaalden. Na een welkomstwoord van directeur Henri de Waard, kon de feestelijke ochtend in de klas verder gaan. Er werden cakejes versierd en cadeaus overhandigd. Er werd hier en daar wel een traantje gelaten want de kinderen zullen haar erg missen maar gunnen wel haar het pensioen. Zij kreeg onder meer een leuk fotoboekje met allerlei foto's van gebeurtenissen op school met de kinderen.

Verder kregen de kleuters djembéles. De kinderen en juffrouw Liesbeth zelf hadden het grootste plezier tijdens deze workshop. De groep van juf Liesbeth sloot de les vervolgens af met een klein optreden voor alle ouders. Iedereen trommelde er lustig op los. Met een receptie voor de ouders met een hapje en een drankje kwam de ochtend ten einde. Juf Liesbeth kijkt met een warm gevoel terug op dit mooie afscheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant