[UW LOKALE ONDERNEMER]DierenDokters Voorburg; een gezond dier, een dierenleven lang! | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
UW LOKALE ONDERNEMER

DierenDokters Voorburg; een gezond dier, een dierenleven lang!

  •   198 keer gelezen

Voorburg - In 2011 is in het oude postkantoor van Voorburg DierenDokters Voorburg geopend. Een nieuwe kliniek in de regio met twee dierenartsen en drie paraveterinaire assistentes. Inmiddels is de kliniek in de omgeving bekend en worden veel geliefde huisdieren hier behandeld. 

'Een gezond dier, een dierenleven lang' is een van de pijlers van een goede gezondheidszorg. Eigenaren van hun eerste huisdier en ervaren eigenaren van honden, katten, konijnen of andere knaagdieren kunnen bij ons terecht voor goede adviezen en een goede zorg.

In elke fase van het leven van het dier wil je de beste zorg bieden: jonge dieren zijn kwetsbaarder en hebben een goede bescherming tegen ziektes nodig, maar hebben ook op sociaal-emotioneel vlak veel zorg nodig: ze moeten nog veel leren. Het eerste levensjaar zien wij de meeste kittens en puppies een aantal keren: niet alleen voor hun gezondheidscheck-up en eventuele vaccinaties, maar ook bijvoorbeeld met een puppy coaching. De pup leert dan ook dat een bezoek aan de dierenarts ook leuk kan zijn.

Volwassen dieren kunnen verschillende klachten hebben. De dierenarts vervult dan meerdere rollen zoals bijvoorbeeld de tandarts, de internist of de dermatoloog. Er zijn veel mogelijkheden in de kliniek: onder andere bloedonderzoeken, röntgenfoto's, echografie, operaties en uitgebreide gebitsbehandelingen. Beide dierenartsen hebben veel ervaring met dieren met huidproblemen en kunnen op dat gebied veel betekenen voor dier en baasje. Dieren op leeftijd hebben specifieke kwalen en hebben dan ook een andere zorg nodig. Zo zorgen wij, samen met het baasje, dat het geliefde huisdier een goede oude dag heeft. 

Konijnen en knaagdieren
Een bijzondere groep patiënten zijn de konijnen en de knaagdieren. De zorg voor deze huisdieren is anders dan dat van honden en katten. De dierenarts heeft verschillende opleidingen gevolgd om hen een optimale zorg te bieden.

Nascholing
Beide dierenartsen volgen veel nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en therapieën voor zieke dieren. Hierdoor kan de beste zorg aangeboden worden en is de eigenaar goede geïnformeerd over de behandelmogelijkheden. 
De zorg van en voor huisdieren is de afgelopen jaren sterk veranderd en de hond, kat, konijn of knaagdier is onderdeel geworden van het gezin. Eigenaren hebben soms veel vragen. Er is gekozen om een langere afspraak aan te bieden van 20 minuten om het dier goed te kunnen onderzoeken en behandelen. De kliniek heeft ruime openingstijden die goed aansluiten op de openingstijden van de spoedkliniek. Zo kan er 24 uur per dag zorg worden gegeven. 

DierenDokters Voorburg, Prins Bernhardlaan 3, 2274 HT Voorburg, 070-387 2222 www.dierendokters.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>