[UW LOKALE ONDERNEMER]Scheiden, wat nu? | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
UW LOKALE ONDERNEMER

Scheiden, wat nu?

  •   171 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Scheiden is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid. Om zover te komen moeten er veel stappen gezet worden. In ieders vakgebied krijgen Joyce de Wilde, Jolanda van Veen, Linda Duijverman en Meraud Kelder te maken met verschillende aspecten van een scheiding. Zij hebben de krachten gebundeld en bieden vanuit hun samenwerkingsverband 'Scheiden, wat nu?' één aanspreekpunt voor alles wat met scheiden te maken heeft.

"Iedere zaak is uniek. Tijdens een intakegesprek luisteren wij goed naar de mensen en proberen we de situatie goed in beeld te krijgen." Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat de cliënt nodig heeft en wordt er een plan opgesteld waar veelal een vast tarief aan hangt. Joyce doet hierin de mediations, maakt de alimentatieberekeningen en geeft een volledig inzicht in de financiële situatie na de scheiding. Daarnaast kan zij óók alles met betrekking tot de hypotheek afhandelen. 

Linda is 30 jaar werkzaam als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het familierecht . Zij zorgt er na afronding van de mediations dan ook voor dat alles op een goede manier bij de rechtbank wordt ingediend. Mochten partijen er niet samen uit komen, dan kan zij ook een van de partijen afzonderlijk vertegenwoordigen.

Als tijdens het intakegesprek duidelijk wordt dat de verstandhouding tussen de man en vrouw verstoord is, kan Jolanda de communicatie herstellen . Als (relatie-)therapeute zorgt zij ervoor dat uit de gebroken relatie een nieuwe omgangsvorm ontstaat. Man en vrouw leven als ex-partners verder, maar altijd als ouders van de kinderen. Soms begeleidt Jolanda één of beide ouders individueel om ervoor te zorgen dat de ex-partners het gesprek weer aangaan met elkaar om na de scheiding weer verder te kunnen. "We doen er alles aan om ouders op een goede manier uit elkaar te laten gaan."

Meraud is kindercoach en Kindbehartiger. Zij begeleidt cliënten bij het melden van de scheiding bij de kinderen. Zo weet je zeker dat je het de kinderen op de juiste manier vertelt en voorkom je dat ze zich schuldig gaan voelen of in een loyaliteitsconflict komen. Tevens kan Meraud de kinderen coachen na de scheiding wanneer ze het toch lastig vinden zich aan te passen aan de nieuwe situatie.

Voor Joyce, Jolanda, Linda en Meraud is het de uitdaging om een echtscheiding zodanig af te handelen dat beide partners op een goede manier aan de toekomst kunnen beginnen, zowel emotioneel als financieel!

Meer informatie: www.scheidenwat.nu of 06-18149833.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>