[UW LOKALE ONDERNEMER]Kees Weerheim in hele land lokaal actiefmet BHVNederland | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Kees Weerheim is ondernemer die landelijk werkt en lokaal ondersteunt.
Kees Weerheim is ondernemer die landelijk werkt en lokaal ondersteunt.
UW LOKALE ONDERNEMER

Kees Weerheim in hele land lokaal actiefmet BHVNederland

  •   93 keer gelezen

Zoetermeer - Een mooi bedrijf en tegelijk een uit de hand gelopen hobby. Dat is BHVNederland, het bedrijf van Pijnackernaar Kees Weerheim. 
De voormalige brandweerman begon destijds in zijn eentje met BHVCase. BHV betekent Bedrijfs Hulp Verlening. Ieder bedrijf en iedere organisatie moet afhankelijk van de omvang een of meerdere goed opgeleide bedrijfshulpverleners in huis hebben, die in actie komen bij het verlenen van Eerste Hulp maar ook als door brand of een andere calamiteit het pand ontruimd moet worden. 

Kees Weerheim begon in zijn eentje met BHVCase, maar al snel moest hij mensen in dienst nemen om al het werk gedaan te krijgen. Toen in 2014 de naam BHVNederland werd, volgde er een explosieve groei, mede door de uitstekende vindbaarheid op internet. 

De naam BHVNederland dekt de lading: Kees is met tien vaste medewerkers en veertig freelance instructeurs door het hele land actief. 
BHV is in korte tijd belangrijke materie geworden. Daarnaast moet ieder pand voldoen aan eisen van brandveiligheid en brandwerendheid en dient iedere ondernemer met personeel een Risico Inventarisatie zwart op wit te hebben. 

BHVNederland heeft een totaalscala aan kennis en vaardigheden in huis om bedrijven en organisaties te begeleiden bij het op orde brengen en houden van wat er op dit gebied vereist is. Iedereen moet veilig en prettig kunnen werken. Het moet kloppen; vanuit menselijk oogpunt maar ook vanuit het perspectief van aansprakelijkheid.

Kees en zijn mensen zijn vaak de schakel tussen de opdrachtgever en de controlerende instantie. "We hebben de kennis in huis om een goed plan van aanpak te maken. We ontzorgen onze opdrachtgever. Een totaalpakket, goede service, op basis van kwaliteit en kunde; dat is waar BHVNederland voor staat. We werken voor allerhande opdrachtgevers. Dat varieert van een basisschool in Noordeloos tot een groot concern dat een laboratorium bouwt in Leiden. 

Kees Weerheim mag dan vanuit een kantoor in Zoetermeer door heel Nederland zijn werk hebben, ook in zijn eigen Pijnacker-Nootdorp heeft hij veel opdrachtgevers. Bedrijven en organisaties maar ook verenigingen zoals Oliveo Voetbal en DSVP. 

Als lid van de Ondernemers Vereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) heeft hij veel contact met collega-ondernemers. Kees vindt daarbij het sociale leven in het dorp heel belangrijk. Daarom ondersteunt hij ook lokale initiatieven en evenementen als de Pijnackerse Wielerdag waar BHV Nederland sinds vorig jaar hoofdsponsor van is. 

"Ik vind het mooi dat ontzettend veel mensen zich vrijwillig inzetten om iedereen een prachtige dag te bezorgen, via de Oranjefeesten, de Wielerdag en allerlei andere evenementen. Bedrijven en organisaties helpen bij veilig en prettig werken is onze dagtaak, maar daarnaast willen wij ook aan het grote geheel onze bijdrage leveren!" 

BHVNederland
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer 
Telefoon: 085-201 4733 
kees@bhvnederland.nl 
info@bhvnederland.nl
www.bhvnederland.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>