Afbeelding

Nieuwe keuken voor kantine sporthal de Fluit

Actueel 834 keer gelezen

Leidschendam - Er dient inventaris en keukeninrichting te worden aangeschaft voor sportkantine De Bocht/De Tas op het Fluitpolderplein. De gemeenteraad wordt gevraagd hiervoor een krediet van € 65.000,- beschikbaar te stellen.

De kantine werd verpacht aan een onderhuurder. De overeenkomst met deze onderhuurder is afgelopen voorjaar beëindigd. Bij overdracht door de onderhuurder van de sportkantine De Bocht/De Tas aan de exploitant (Sportfondsen Leidschendam-Voorburg) bleek dat er géén inventaris en keukeninrichting meer aanwezig is in de kantine. De onderverhuurder had de inventaris meegenomen omdat dit zijn eigendom was.

Sportfondsen heeft op dit moment niet de middelen om zelf te investeren, bovendien is de inventaris in andere door Sportfondsen geëxploiteerde gemeentelijke accommodaties ook eigendom van de gemeente en verwerkt in de huur.

Indien de raad vóór het zomerreces hierover besluit, kunnen de werkzaamheden tijdens de zomerstop worden uitgevoerd en wordt de overlast voor de gebruikers van de accommodaties zo veel mogelijk beperkt
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant