Afbeelding
DE JULIANABAAN

Alles voor de lokale sporter bij SPORT2000

Algemeen 389 keer gelezen

Voorburg - Bij SPORT 2000 in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg kun je terecht voor een breed assortiment op het gebied van sport, zoals kleding, schoeisel en accessoires voor voetbal, hockey, hardlopen, fitness, indoor en tennis.

Bijzonder is dat de 600 m2 tellende sportwinkel ook echt toegespitst is op de lokale sporter. "We proberen een optimaal klimaat te scheppen voor de lokale sporter", laat eigenaar Marc Duijs weten. "Er is zóveel, dat je keuzes moet maken. Vandaar dat we met name voor de sporters van de lokale clubs echt wel zo'n beetje alles in huis hebben en bovendien van een goede kwaliteit."

SPORT 2000 heeft dan ook een sterke binding met de lokale sportverenigingen. SPORT 2000 voert alle bekende sportmerken en heeft met name een breed assortiment van Adidas en Nike.

Nieuw in de zaak is het apparaat waarmee een digitale voetscan kan worden gemaakt. Dit is een 3D-scan dat niet alleen de onderkant, maar de hele voet in beeld brengt. Op basis van de persoonlijke pasvorm kan zo een bijpassend optimaal schoenadvies worden gegeven op het gebied van runningschoenen en op termijn ook voor hockey- tennis- en voetbalschoenen.

Verder staat in de sportwinkel, service, persoonlijke begeleiding en professioneel advies voorop. Het team verkopers bestaat uit allrounders met een goede kennis van zaken en een aantal van hen met hun eigen specialisme. Daardoor ben je bij SPORT 2000 Voorburg altijd verzekerd van het beste advies op het gebied van sportartikelen.

Meer informatie:
www.sport2000.nl/voorburg
tel. 070-3861866

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant