Afbeelding

Mooie drugsvangst politie Leidschendam-Voorburg

Actueel 1.829 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Onlangs kreeg de politie een melding waarbij werd aangegeven dat op een bepaalde dag en op een bepaald tijdstip een drugsdeal zou plaatsvinden.

De melder sprak over een specifieke plek waar dit zou gaan gebeuren en kon een signalement geven van de dealer en het voertuig waarin de dealer zou rijden.

Na enige tijd posten door de politie werden het voertuig en de dealer gespot. Het voertuig werd meteen staande gehouden. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden en nadat hij onderworpen was aan een speekseltest werd hij aangehouden.

Het voertuig is daarna doorzocht waarbij collega's zagen dat in een verborgen ruimte, waar ze in eerste instantie niet bij konden komen, meerdere ponypacks met drugs verstopt lagen. Het voertuig is in beslag genomen en op het bureau verder onderzocht. Daarbij werden in de auto meer dan 100 met cocaïne gevulde ponypacks, geld en meerdere telefoons gevonden en uiteraard in beslag genomen.

De recherche heeft de zaak opgepakt en heeft in twee woningen huiszoekingen verricht. Het resultaat daarvan was dat er meerdere telefoons en ook duizenden euro's aan contant geld in beslag werden genomen.

De verdachte zit nog steeds vast en mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant