In totaal 25 talenten van de Voorburgse Rugbyclub namen deel aan de Tim Visser Jeugddag (foto: pr VRC).
In totaal 25 talenten van de Voorburgse Rugbyclub namen deel aan de Tim Visser Jeugddag (foto: pr VRC).

Voorburgse rugbyers trotseren hitte

Sport 266 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In totaal 25 talenten van de Voorburgse Rugbyclub namen zaterdag deel aan de Tim Visser Jeugddag in het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam.

Deze bijzondere trainingsdag voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. wordt georganiseerd door Nederlands meest succesvolle internationale rugbyspeler Tim Visser, ook wel The Flying Scotsman genoemd.
Een groot aantal nationale en internationale rugbysterren, waaronder Jamie Roberts, rugbyspeler en televisiepresentator JayJay Boske, Tim Visser en zijn vader en oud-international Marc Visser begeleidden de meer dan 150 kinderen met een 20-tal oefeningen.an deze geweldige sportieve dag.

"Ondanks de verzengende hitte, vlamden de jongens en meisjes op het Amsterdamse grasveld. Tijdens de dag heb ik erg veel complimenten ontvangen over het niveau van onze spelers van gerenommeerde rugbyspelers en trainers. De Voorburgse Rugbyclub is een begrip in het Nederlandse jeugdrugby aan het worden! Ik ben waanzinnig trots op de prestaties en ontwikkeling van onze kinderen," aldus Lucas Avink, trainer/coach bij de Voorburgse Rugbyclub.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant