Bijeenkomst van tegenstanders van een extra brug (archieffoto).
Bijeenkomst van tegenstanders van een extra brug (archieffoto).

Geef ook uw mening over extra brug

Algemeen 471 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Een extra brug over de Vliet; iedereen heeft er wel een mening over. Belangengroeperingen van bewoners van Leidschendam Centrum, van bewoners van Klein Plaspoelpolders, ondernemers en alle politieke partijen geven verklaringen uit over waarom er in hun ogen wel of geen brug moet komen.

De gemeente laat, ondanks andere onderzoeken die aangaven dat een extra brug weinig meerwaarde heeft en selectieve door/toegang een betere en goedkopere optie zou zijn, weer onderzoek doen wat nu de beste oplossing is. De resultaten zouden met de Kerst bekend moeten zijn, waarna er (eindelijk) een definitief besluit zal worden genomen.

Ook Het Krantje is wel benieuwd naar de mening van de inwoners en ondernemers van Leidschendam en de oplossingen die zij voor dit heikele probleem zien. Daarom doet TipLeidschendamVoorburg.nl ook een raadpleging waarmee een indicatie kan worden gegeven hoe het burgerpanel daar nu over denkt en wellicht blijkt of de meningen nu echt zo verdeeld zijn. Wilt u ook meepraten? Meldt u dan aan op TipLeidschendamVoorburg.nl.

Iedereen vanaf 16 jaar kan via burgerpanel: TipLeidschendamVoorburg.nl zijn of haar mening geven over actuele thema's in de gemeente. Elke deelnemer krijgt maandelijks een tiental vragen voorgelegd. De tijd die het invullen van de vragenlijst in beslag neemt, varieert van een paar minuten tot mogelijk een klein kwartier.

De onderzoeksresultaten worden via TipLeidschendamVoorburg.nl kenbaar gemaakt. Tevens worden de resultaten gebruikt voor artikelen in Het Krantje Leidschendam-Voorburg. Aanmelden voor het burgerpanel kan op TipLeidschendamVoorburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant