Afbeelding
DE JULIANABAAN

Terug naar het oude bankieren bij SNS

Verkiezingen 889 keer gelezen

Voorburg - Sluiten andere banken steeds meer filialen, de SNS bank houdt kantoren juist open. Chi van Dijck is franchisenemer van de bank in winkelcentrum De Julianabaan. Chi is op 1 januari gestart in het SNS-kantoor aan het Koningin Julianaplein 25 te Voorburg. Zij is eerst nog makelaar en fiscaal consultant geweest, maar is nu al zo'n 15 jaar actief in het bankwezen in deze regio. Zij is dus van alle markten thuis.

 "SNS is een bijzondere bank en maakt eigenlijk een omgekeerde beweging door juist alle winkels open te houden", aldus Chi. "We gaan terug naar het oude bankieren. SNS is een fullservice bank, waar je behalve voor betalen en sparen terecht kunt voor financieel advies, hypotheken, beleggingen en mogelijkheden om eerder met pensioen te gaan."

"We staan midden in de samenleving tussen de retailers in. Ik heb tenslotte ook mijn eigen winkel", vervolgt Chi. "Daardoor is er altijd persoonlijk contact; mijn team en ik staan klaar voor al uw financiële vragen."

Voor wat betreft hypotheekadvies wil zij graag kwijt dat SNS niet alleen eigen hypotheken verkoopt, maar van nog 9 andere aanbieders. "Wij geven eerlijk advies. Dus als een hypotheek van een andere geldverstrekker beter bij uw situatie past, adviseer ik om daar voor te kiezen."

Verder krijg je bij SNS rente op je betaalrekening, zijn veel pinaankopen verzekerd bij schade, verlies en diefstal en kun je 3 dagen per maand renteloos rood staan tot € 2.500.

Informatie:
030-6333000/06-20577680
www.sns.nl
SNSBank.Voorburg@sns.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant