Hoogste punt Westfield Mall of the Netherlands bereikt | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
De hoogwaardigheidsbekleders die bij het hijsen van de vlag mochten zijn (foto: Roy Poots).
De hoogwaardigheidsbekleders die bij het hijsen van de vlag mochten zijn (foto: Roy Poots).

Hoogste punt Westfield Mall of the Netherlands bereikt

  •   1034 keer gelezen

Leidschendam - Op de hoek Heuvelweg/Weigelia in Leidschendam is vanmorgen de vlag in top gegaan van het toekomstige Westfield Mall of the Netherlands vanwege het bereiken van het hoogste punt van het winkelcentrum. Dit is de bioscoop met tien zalen die opgetrokken wordt nabij het Fletcher Hotel.

Architect Roberto Meyer hees de vlag naar het hoogste punt. Meyer deed dit samen met PvdA-wethouder Nadine Stemerdink, voorzitter van de winkeliersvereniging Jos Zuijdwijkk, project director Ballast Nedam construction Bahadir Güler en Mall of the Netherlands project directeur Teun Koek. Aansluitend werden alle 600 bouwplaatsmedewerkers getrakteerd op kibbeling van viswinkel Henk Kraan. 

Winkelcentrum Leidsenhage gaat na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder als 'Westfield Mall of the Netherlands' en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland; een uniek en volledig overdekt winkelcentrum met een ongekend hoog serviceniveau, waar bezoekers een dag lang kunnen genieten.

Het centrum brengt 230 winkels, restaurants en vrijetijdszaken met 45 eetgelegenheden samen op 117.000 vierkante meter. Er komen veel flagshipstores van (inter)nationale retailers, tezamen met onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en 'The Gallery', vol bijzondere merken.

Recent werd een belangrijke deal gesloten met Inditex, de grootste fashionretailer ter wereld. Door de deal openen Zara, Bershka, Pull & Bear en Stradivarius stores in het nieuwe winkelcentrum. Onlangs opende in de zuidfase van het project weer 13 winkels waaronder de Jumbo Foodmarkt. 

Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 570 miljoen euro in de realisatie van de plannen. Volg de ontwikkelingen op mallofthenetherlands.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>