Er worden volgende week allerlei (sport)activiteiten georganiseerd voor  kinderen tussen de 6 en 15 jaar uit Leidschendam-Voorburg (archieffoto SenW).
Er worden volgende week allerlei (sport)activiteiten georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar uit Leidschendam-Voorburg (archieffoto SenW).

SenW organiseert Zomervakantieweek

Actueel 234 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sport en Welzijn (SenW) organiseert in de eerste vakantieweek (22 tot en met 25 juli) de Zomervakantieweek voor kinderen tussen 6 en 15 jaar in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Op verschillende plekken worden er activiteiten georganiseerd waar de kinderen kosteloos of tegen een kleine betaling aan mee kunnen doen. Kinderen kunnen zich opgeven voor de leuke activiteiten bij de buurtcoaches van SenW.

De activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in en rondom de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op maandag 22 juli is er van 13.00 tot 17.00 uur Waterpret voor kinderen van 8 t/m 15 jaar op de Dobbelaan in Leidschendam. Aanmelden is niet nodig.

Op dinsdag 23 juli van 09.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar op Ontdekkingstocht door de duinen van Meijendel. De kosten zijn €4,- of €2,- per kind (met/zonder ooievaarspas) . Aanmelden kan via Marko Leeman via marko.leeman@senw-lv.nl of bel/app 06-34880027.

Op woensdag 24 juli van 12.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen van 7 t/m 14 jaar op Avontuur in de Natuur bij Buitenplaats Molenwei. Deze activiteit is kosteloos en je kunt je aanmelden bij Berry Heesen via berry.heesen@senw-lv.nl.

Als hekkensluiter is er op donderdag 25 juli van 10.30 tot 16.00 uur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een leuke sportdag met allerlei buitensporten en luchtkussens bij Sportpark 't Loo. De kosten zijn €4,- of €2,- per kind (met/zonder ooievaarspas). Aanmelden bij Sven Grootscholten via sven.grootscholten@senw-lv.nl.

Combinatiefunctionaris Martijn de Zoete heeft er al veel zin in "Het is fantastisch om zo'n leuke week met zijn allen te organiseren voor de kinderen uit Leidschendam-Voorburg. Zeker met zo'n divers aanbod is er voor iedereen wel iets leuks te doen!''

Meld je snel aan via de buurtcoaches of www.senw-lv.nl/events/senw-zomervakantieweek/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant