Dwars door, over en langs sloten tijdens de Poldercross in Stompwijk (Fotografie Carmen).
Dwars door, over en langs sloten tijdens de Poldercross in Stompwijk (Fotografie Carmen). CARMEN OLIJHOEK

Poldercross weer tijdens Paardendagen

Actueel 619 keer gelezen

Stompwijk - In samenwerking met de IJsclub Stompwijk zal op 20 juli de zaterdagavond van de Stompwijkse Paardendagen van 19.00 tot 21.00 uur gevuld worden met de poldercross.

De poldercross is een prestatieloop. Leg op een zo origineel mogelijke manier het traject af. Door, over en op het evenemententerrein van de Stompwijkse kermis. Ook dit jaar hebben de parcoursbouwers weer hun best gedaan om een uitdagende route uit te stippelen. De lengte is ongeveer 2 km en voorzien van 20 hindernissen, variërend van een aantal slootoversteken, de nieuwe dijkoversteek aan de Meer en Geerweg en natuurlijk het touwslingeren en de ijsbak. Nieuw toegevoegd is het Oudhollandse fierljeppen.

Inschrijven kan zaterdag vanaf 18.00 uur op het evenemententerrein van de kermis (naast de feesttent). Vanaf 19.00 uur zal er in diverse groepen gestart worden. Te beginnen met de kinderen 10 t/m 14 jaar en vanaf 19.30 uur zullen de volwassenen gaan starten. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro voor de kinderen en 7,50 voor volwassenen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het organiseren van jeugdactiviteiten voor ijsclubleden.

Voor de meest originele verklede groep/deelnemer is een leuke prijs beschikbaar. En lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit evenement, vrijwilligers zijn altijd welkom. Mail hiervoor naar poldercross@ijsclubstompwijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant