Leerlingen van het Wellantcollege wagen in zee een poging om te surfen op de golven (foto: pr Westvlietcollege).
Leerlingen van het Wellantcollege wagen in zee een poging om te surfen op de golven (foto: pr Westvlietcollege).

Zomerse activiteiten Wellantcollege Westvliet

Algemeen 211 keer gelezen

Leidschendam - Het bezoek en excursieprogramma met gaststudenten uit Japan was nog niet voorbij of de zomer stond al weer voor de deur met nieuwe uitdagingen: Een verbouwing en zomerse activiteiten.

Als je activiteiten buiten hebt EN de zon vol op schijnt, heb je prima ingrediënten voor een mooi einde van het schooljaar. Een hoop blije gezichten dus bij leerlingen van Wellantcollege Westvliet. Wegens een verbouwing en herinrichting van diverse schoollokalen was het vooral vanaf begin juli lastig om nog gewoon les te volgen binnen de school. Hierop was geanticipeerd met een plan dat tal van leuke en leerzame activiteiten bevatte buiten de school.

Zo waren er voor klas 1, 2 en 3 activiteiten als: 3Dprinten, slootjes onderzoek, rappen, buiten koken, kranten maken, speurtochten en excursies, bootcamp, strandspelen, paintballen, golfsurfen en meer sportieve avonturen. Ook een bezoek aan Prodemos (huis van democratie en rechtstaat) mocht natuurlijk niet ontbreken. Leerzaam en leuk!

De activiteitenweek werd afgesloten met een knalfeest in Clooneys in Zoetermeer, waar ook Westvliets eigen opgeleide DJ's hun skills mochten laten horen. En de verbouwing? Die loopt geheel volgens plan en zal voor de benodigde extra ruimte zorgen in het nieuwe schooljaar. Meer informatie over Wellantcollege Westvliet is te vinden op: www.wellantwestvliet.nl.

Uit de krant