Stadstuin Rusthout kreeg een complete pannenset overhandigd van AH XL Leidschendam, dankzij de statiegeldopbrengst (foto: pr).
Stadstuin Rusthout kreeg een complete pannenset overhandigd van AH XL Leidschendam, dankzij de statiegeldopbrengst (foto: pr).

Pannenset van Albert Heijn voor Stadstuin Rusthout

Algemeen 523 keer gelezen

Leidschendam - Nikki en Rick, medewerkers van de Albert Heijn XL, hebben op vrijdag 12 juli namens de klanten van Albert Heijn een complete pannenset overhandigd aan Liesbeth van de Stadstuin Rusthout.

Naast de emballageautomaten van de Albert Heijn XL in Leidschendam staat een zuil waar de klant hun statiegeldbon achter kan laten voor het goede doel. Afgelopen maand is er gespaard voor een pannenset voor in de keuken van de stadstuin. De stadstuin is namelijk recent verbouwd en heeft een prachtige nieuwe keuken om de daar verbouwde producten klaar te kunnen maken. Het is de bedoeling dat de vrijwilligers samen met kinderen gaan koken in de nieuwe keuken.

Met de start van 2019 wilde Albert Heijn Leidschendam het over een andere boeg gooien met de voorwaarden rondom de statiegeldzuil De doelen moeten in de buurt zijn en het bedrag wordt niet meer uitgekeerd in geld maar in goederen. Zo heeft de statiegeldzuil ook al een karaoke-set opgeleverd voor de dagopvang van het Marienpark en vioollessen voor een leerling van een basisschool. Klanten kunnen hun emballagebon binnenkort inleveren voor de aanschaf van reanimatiepoppen voor de reddingsbrigade.

Momenteel is de zuil gereserveerd voor de scoutingvereniging Damherten om hun nieuwe clubgebouw te schilderen. Heeft u ook een doel voor de statiegeldzuil van AH XL Leidschendam, mail dan naar rick.luiten@ah.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant