Knutselactiviteiten tijdens WOeJPret (inmiddels ZomerPret) 2016 (foto: Dick Janssen).
Knutselactiviteiten tijdens WOeJPret (inmiddels ZomerPret) 2016 (foto: Dick Janssen).

Kinderactiviteiten ZomerPret dit jaar nog maar één week

Actueel 695 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Duurde het kinderprogramma ZomerPret (voorheen WOeJPret en daarvoor Heisa) in de zomervakantie aanvankelijk nog twee weken, vorig jaar was het al ingekrompen naar zes activiteitendagen in twee weken en dit jaar is er nog maar een programma van vijf dagen in de laatste week van de zomervakantie.

Niet bekend is waarom het activiteitenprogramma wordt beperkt tot 1 week. In Stompwijk was dat overigens al het geval, maar de organisatie van de VakantiePret daar staat los van ZomerPret.

Deze editie organiseert Stichting WOeJ de ZomerPret (voorheen WOeJPret) samen met SenW in en vanuit De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 te Voorburg. Uiteraard staan ze samen voor hetzelfde doel en gaan ze nog steeds voor zoveel mogelijk pret. 

Het thema dit jaar is sprookjes. Zo kunnen de kinderen van 6 t/m 12 jaar volop hun fantasie gebruiken en lekker wegdromen bij mooie verhalen en activiteiten. Er is een gevarieerd aanbod zodat elk kind zoveel mogelijk plezier beleeft. Alle dagen duren van 10.00 tot 15.00 uur, met uitzondering van de slotdag op vrijdag, die om 13.00 uur afgelopen is. Het kost op maandag, dinsdag en woensdag 5 euro en op donderdag en vrijdag 10 euro.

Klik hier om je (of uw kind) aan te melden voor ZomerPret.

VakantiePret Stompwijk
Los van ZomerPret worden in Stompwijk in de laatste week van de zomervakantie (26 t/m 29 augustus) onder de naam VakantiePret in en om het Dorpshuis ook leuke activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar georganiseerd, waaronder de huttenbouw. Het thema is dit jaar Dieren. Meer info via bemmelen73@casema.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant