Afbeelding

Meld nu aan voor de ondernemersbarbecue

Algemeen 432 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg – Traditioneel wordt de tweede helft van het ondernemersjaar ingeluid met een barbecue, dit jaar onder de naam Social Business Event. Netweken in een informele setting waarbij er goed wordt gezorgd voor de inwendige mens. De voorbereidingen zijn in volle gang en aanmelden is inmiddels mogelijk via info@vocwebsite.nl.

Vorig jaar nam Jos Zuijdwijk, de initiatiefnemer van de business barbecue, afscheid. Ed Klaarhamer van Vlietsteden Ondernemers Club (VOC) heeft het stokje van hem overgenomen. Maar hij doet dit niet alleen. Samen met de partners belooft het ook dit jaar weer een dynamische en verrassende bijeenkomst te worden. Al vele jaren ondersteunen Sligro, Unibail Rodamco, Het Krantje, Stolp+KaB, Gina en Schouten Bouw dit evenement. Omdat ook de gemeente het evenement een warm hart toedraagt hebben zij zich aangesloten als partner. 

Restaurant Gina in winkelcentrum Leidsenhage is net als voorgaande jaren zo gastvrij om de ondernemers te ontvangen. Bij mooi weer is het volop genieten op het prachtige terras van Gina. 

Omdat ondernemen niet ophoudt bij de gemeentegrenzen en het goed is om het blikveld te verruimen, zijn ook ondernemers en relaties uit de randgemeenten uitgenodigd. 

Zet de datum nu alvast in de agenda: woensdag 28 augustus van 17.30 tot 21.30 uur en meld aan via info@vocwebsite.nl. Vermeld daarbij naam, bedrijfsnaam en eventuele introducees. 

Meer informatie op facebook.
 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant