De ukkies gaan met elkaar onder professionele begeleiding een half uurtje rennen, springen, rollen en dansen (foto: pr SenW).
De ukkies gaan met elkaar onder professionele begeleiding een half uurtje rennen, springen, rollen en dansen (foto: pr SenW).

Beweegkriebels Festival met sport en spel voor peuters

Actueel 753 keer gelezen

Leidschendam - SenW organiseert op donderdag 29 augustus, in samenwerking met Creasie, Vlietkinderen, JGZ, Florence en Small Steps, van 10.00 tot 12.00 uur het Beweegkriebels Festival.

Het jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op de Dobbelaan 4 in Leidschendam-Voorburg. Kinderen van anderhalf tot vier jaar kunnen o.a. een gratis les volgen. Het Beweegkriebels Festival is een ochtend vol met sport- en spelactiviteiten voor peuters. Daarnaast zijn er informatiekramen voor de ouders. ''Het is onwijs leuk dat er een evenement is voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar in Leidschendam-Voorburg. Helemaal omdat er nog weinig activiteiten en evenementen voor deze doelgroep zijn,'' aldus buurtcoach Joyce van der Sloot.

Op maandag 16 september starten nieuwe lessenreeksen Beweegkriebels. De cursus is speciaal voor peuters. De ukkies gaan met elkaar onder professionele begeleiding een half uurtje rennen, springen, rollen en dansen. De beweging is goed voor jonge kinderen. Hierdoor ontdekken zij spelenderwijs de wereld om hen heen en de fysieke mogelijkheden van hun lichaam.

Ouders kunnen hun kinderen tijdens het festival inschrijven voor de cursus Beweegkriebels en gebruik maken van de aanbieding. Meer info op www.senw-lv.nl/sport-cultuur/gezond-bewegen/beweegkriebels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant