Meubilair in de kringloopwinkel van Het Goed aan De Star in Leidschendam. Deze locatie gaat sluiten.
Meubilair in de kringloopwinkel van Het Goed aan De Star in Leidschendam. Deze locatie gaat sluiten.

Het Goed Leidschendam binnenkort definitief dicht

Actueel 5.732 keer gelezen

Leidschendam - Na bijna negen jaar sluit Het Goed Leidschendam-Voorburg zijn deuren. Zaterdag 7 september is de laatste dag dat er in deze vestiging van het kringloopwarenhuis nog gewinkeld kan worden.

Sinds bekend werd dat het gebied aan de Star in aanmerking kwam voor verdere projectontwikkeling, heeft Het Goed naarstig gezocht naar een andere geschikte locatie in Leidschendam-Voorburg. Helaas heeft die zoektocht naar een nieuw pand niet het gewenste resultaat opgeleverd, waardoor Het Goed heeft moeten besluiten de deuren van de huidige locatie te sluiten. De kringlooporganisatie blijft op zoek naar geschikte panden om haar missie -werk maken door hergebruik- alsnog invulling te geven.

Tot 23 augustus werden herbruikbare spullen ook nog thuis opgehaald. De thuisbezorgservice voor de laatste aankopen bij Het Goed Leidschendam-Voorburg gaat door tot en met zaterdag 7 september. 

Het Goed heeft er samen met alle kopers voor gezorgd dat een groot aantal mensen werkervaring heeft kunnen opdoen, om uiteindelijk een grotere kans te hebben om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. "Het Goed is trots op wat de afgelopen 9 jaar, samen met onze klanten en partners, hebben kunnen betekenen op het gebied van mens en milieu", aldus Het Goed in een verklaring.

Tot zaterdag 7 september 16.00 uur is iedereen nog welkom bij Het Goed aan De Star 9 in Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant