Afbeelding
ADVERTORIAL SPORTKRANT

Tafeltennis voor jong en oud bij VVV

Sport 382 keer gelezen

Leidschendam - Tafeltennis is de ideale sport voor jeugd vanaf 5 jaar. Bij VVV gaat het om sport, maar ook om de beleving, sportief gedrag, elkaar steunen en bijdragen als vrijwilliger en zo vaardigheden leren voor later. Met tafeltennis kun je een prima conditie opbouwen, waarbij alle spieren meedoen en de fijne motoriek wordt ontwikkeld.  

Tafeltennis is een combinatie van individueel sporten en teamwork. Individueel omdat je in een singlepartij alleen achter de tafel staat, teamwork omdat je een competitiewedstrijd met een team speelt en je elkaar kunt steunen / coachen. Nieuwe leden ontwikkelen bij VVV spelenderwijs hun contacten.  Veel activiteiten van de club worden gezamenlijk met de senioren georganiseerd, zodat de contacten onderling heel prettig zijn en er geen tweedeling tussen oud en jong is.

Elk lid mag meerdere keren per week spelen en er zijn trainingen op elk niveau tot zelfs landelijk. Kijk op het rooster en kom vrijblijvend drie keer meedoen!

VVV samengevat
•       3x gratis ter kennismaking
•       leeftijd van 5 – 80+ jaar
•       veel extra activiteiten
•       sport, maar ook plezier
•       recreatie of competitie

Fifty-Vitt
Tafeltennis is voor álle leeftijden. Er zijn tachtigers die nog prima competitie spelen. Het is een ideale sport voor mensen die fit willen blijven of die hun conditie willen verbe¬teren. Het hele lichaam is in beweging maar de blessure¬gevoeligheid is laag. En er is natuurlijk het spelelement. VVV biedt voor 50+ de Fifty-Vitt groepen. Precies afgestemd op de doelgroep: niet alleen maar buffelen, maar ook gezamenlijk een koffie drinken en bijpraten. De sfeer is altijd opperbest en er is een vakkundige en enthousiaste trainer. Net als bij de jeugd kunt u geheel vrijblijvend drie keer zonder enige verplichting meedoen. Wij hebben een batje voor u te leen. Kom eens op vrijdag vanaf 12.00 en ervaar de fijne sfeer. U kunt ook bellen voor meer informatie: 085-2014355 of kijk op de website: www.ttv-vvv.nl.  Onze facebook geeft de sfeer van de club mooi weer.

Trainingsrooster en vrij spelen

Maandag:
17:00-18.00; beginnende jeugd
18.15-20.00; gevorderde jeugd

Dinsdag:
19.00-20.30; selectie senioren / jun. 1

Woensdag:
18.30-20.00; gevorderde jeugd
20.30-22.00; senioren vanaf beginners

Donderdag
18.30-19.45; selectie senioren / jun. 1

Vrijdag
Vanaf 12.00 Fifty-Vitt!
17.30-18.30; beginnende jeugd
18.30-19.45    gevorderde jeugd

Zondag
10.00-12.00    senioren vanaf beginners

Vrij spelen kan ma., di., do., vr. van 20.30-22.00 indien geen competitie.  Spelen buiten deze uren kan in overleg.

Kijk voor meer informatie op www.ttv-vvv.nl of facebook van VVVTafeltennis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant