Martijn Hulsen van Toponderzoek en Erhard Soeterbroek van Telstar Uitgeverij (foto: pr).
Martijn Hulsen van Toponderzoek en Erhard Soeterbroek van Telstar Uitgeverij (foto: pr).

Samenwerking tussen Telstar Uitgeverij en TopOnderzoek

Actueel 412 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het Tip-burgerpanel in onze gemeente is een succes. Honderden inwoners doen mee met het burgerpanel. Inwoners geven hun mening en zodoende inzicht in de wensen en behoeften.

"TopOnderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat periodieke raadplegingen uitvoert via Tip-burgerpanels. Bedrijven, gemeente, centrummanagement, woningcorporatie, sociale adviesraden en ondernemersverenigingen kunnen deze gemeenschapspanels inzetten voor het raadplegen van meningen ten behoeve van het plannen en uitvoeren van beleid", vertelt Martijn Hulsen.

TopOnderzoek faciliteert gemeenschapspanels in samenwerking met Telstar Uitgeverij in diverse gemeenten in Zuid-Holland en Noord-Brabant. "Door een langdurige samenwerking aan te gaan kunnen de onderzoeksresultaten optimaal worden teruggekoppeld, in de gemeenschap, en worden nieuwe onderwerpen opgehaald", aldus Martijn.

Wilt u het burgerpanel ook bevragen om bijvoorbeeld te peilen of een nieuwe broodjeszaak haalbaar is in de gemeente, wat zijn de wensen op het gebied van buitenschoolse opvang? Het burgerpanel is een uitstekend middel voor ondernemers. Ook overheidsinstellingen en politieke partijen kunnen een beroep doen op het burgerpanel.

Kijk op tipleidschendamvoorburg.nl voor meer informatie. Interesse in een onderzoek voor uw eigen organisatie? Neem contact op via enquete@toponderzoek.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant