Beursvloer match Rotary Voorburg en Stichting Vitalis (archieffoto).
Beursvloer match Rotary Voorburg en Stichting Vitalis (archieffoto).

Beursvloer aan de Vliet hijst Global Goals vlag

Actueel 282 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het Vrijwilligerspunt Leidschendam- Voorburg organiseert op donderdag 7 november voor de vierde keer de Beursvloer aan de Vliet.

Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, serviceclubs en maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer legt combinaties waardoor mensen in beweging komen waarmee de (lokale) samenleving verbeterd en versterkt wordt.

Dit jaar vindt de Beursvloer plaats in vroege ochtend. Tijdens 'De Ochtend-Spitch' gaan 20 bedrijven en 20 maatschappelijke organisaties, onder het genot van een ontbijt, met elkaar kennismaken en onderhandelen.

Om deze kennismaking te vergemakkelijken, presenteren de maatschappelijke organisaties zichzelf en hun hulpvraag in een korte pitch van 1 minuut. Vooraf worden de maatschappelijke organisaties getraind en ondersteund bij het concretiseren van hun vraag, het maken en geven van een goede pitch en het vertalen van de organisatie doelstellingen naar de 17 Global Goals. Dit zijn de ambitieuze doelen voor duurzame ontwikkeling die in 2015 door de VN zijn vastgesteld.

Op 25 september heeft de Beursvloer aan de Vliet daarom samen met wethouder Astrid van Eekelen de Global Goals vlag mogen hijsen. Meer info of aanmelden voor de Beursvloer op www.beursvloeraandevliet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant