Al klimmend, klauterend en balancerend gingen de scouts over naar de andere speltak (foto: pr)..
Al klimmend, klauterend en balancerend gingen de scouts over naar de andere speltak (foto: pr)..

SHMG klimt en klautert naar volgende speltak

Actueel 196 keer gelezen

Voorburg - Zaterdag werd bij scoutinggroep Sint Maarten Hildegard het jaarlijkse terugkerende overvliegfeest gevierd en daarna een nieuwjaarsborrel met alle aanwezigen.

De leden en ouders werden bij aankomst op het scoutingterrein verrast door een gigantisch bouwwerk van hout en touw. Het parcours voor het overvliegen door de PIVO's en Explorers gepionierd.

Vooraf aan het overvliegspektakel was er een vossenjacht in de kleurenwijk. De leden gingen opzoek naar bewoners voor het kasteel in Temse. Het kasteel dat zij tijdens hun jubileumkamp weer in ere hersteld hadden. De bewoners werden gevonden en konden daarna afreizen naar hun kasteel.

De leden verzamelden zich om het parcours, moedigden hun leden aan die al klimmend, klauterend en balancerend naar de andere speltak gingen. Ze werden hier hartelijk ontvangen en mochten de vlag hijsen bij hun nieuwe speltak. Na het overvliegfeest proostten alle leden en hun familie op het nieuwe scoutingjaar. Een jaar waarin weer veel leuke, uitdagende en gezamenlijke activiteiten op het programma staan.

Wilt u weten wat ze gaan doen of wilt u informatie hebben over scoutinggroep Sint Maarten Hildegard? U kunt hiervoor terecht op www.smhg.nl of tijdens de opkomsten op het Veurselaantje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant