(Foto: leidsenhagevernieuwt.nl)
(Foto: leidsenhagevernieuwt.nl)

Boekhandel Paagman opent winkel in Westfield Mall of the Netherlands

Actueel 1.161 keer gelezen

Leidschendam - De bekende Haagse boekhandel Paagman opent begin 2020 een nieuwe winkel in Leidsenhage, de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Daarover is op 3 oktober overeenstemming bereikt met ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield. 

Vanaf komend voorjaar kunnen bezoekers in Mall of The Netherlands terecht bij deze boekhandel waarbij naast een uitgebreid boekenaanbod er regelmatig lezingen en interviews met lokale, nationale en internationale auteurs georganiseerd worden. Deze lezingen zijn altijd gratis toegankelijk en interessant voor een zeer breed publiek.

Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 vierkante meter in de toekomstige Mall of the Netherlands is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman. Het is bovendien voor het eerst in ruim 15 jaar dat in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Deze nieuwe vestiging onderstreept daarmee het vertrouwen dat Paagman heeft in zowel het nieuwe winkelcentrum als het bestaansrecht van innoverende boekwinkels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant