Eerdere editie van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden (archieffoto pr).
Eerdere editie van de SamenLoop voor Hoop Haaglanden (archieffoto pr).

Kick-off SamenLoop voor Hoop Haaglanden 2020

Actueel 530 keer gelezen

Voorburg - De SamenLoop voor Hoop Haaglanden 2020 staat vast en wel op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 in park Vreugd & Rust te Voorburg.

Nu definitief vaststaat dat de loop gaat plaatsvinden, wordt actief gestart met het werven van de teams. Op woensdagavond 30 oktober vindt de kick-off plaats bij Partyboerderij Hijdra aan de Broekweg 125 (achter de Leidschendamse zeeheldenwijk) in Den Haag. Op deze avond wil de organisatie alle belangstellenden graag ontmoeten en van verdere informatie voorzien. Vanaf 19.45 uur is de inloop, om 20.00 uur wordt gestart.

Wie in de gelegenheid is om deze kick-off bij te wonen, wordt verzocht zich aan te melden via haaglanden@samenloopvoorhoop.nl.

Niet alleen zijn er teams nodig. Natuurlijk worden ook mensen gezocht die zich in 2020 weer actief willen inzetten voor deze loop. Zie je het zitten om ook volgend jaar een steentje bij te dragen? Meld je dan aan via www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden. U kunt voor meer informatie natuurlijk ook een e-mail sturen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant