De bridgedrive van de Lionsclub Prinses Marianne voor goede doelen.
De bridgedrive van de Lionsclub Prinses Marianne voor goede doelen.

Bridgen bij de Lions voor KiKa en WOeJ

Actueel 260 keer gelezen

Leidschendam - De feestelijke lustrumeditie van de Prinses Marianne Bridgedrive wordt zaterdag 9 november gehouden in het Bridgehome in Leidschendam. Het is zelfs al het vierde lustrum, 20 jaar bridgen voor goede doelen. Dit jaar voor KiKa en WOeJ.

De vrouwenclub is al druk doende met alle voorbereidingen. Want op 9 november 2019 willen zij de bridgers een gezellige en onvergetelijke dag bezorgen en iedereen compleet in de watten leggen. Om te beginnen met het befaamde taartenbuffet. Alle Lionsclubleden bakken zelf een taart, waardoor het buffet er ongetwijfeld weer kleurrijk en rijk gevarieerd uit zal zien. Dankzij de sponsors zal er ook weer een feestelijke en uitgebreide lunch zijn.

Het motto van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is dit jaar: Een steentje bijdragen. Dit jaar is de Bridgedrive ten bate van KiKa en WOeJ. De club ondersteunt KiKa, Kinderen Kankervrij, al langere tijd met de verkoop van de Naambadges voor KiKa. Van elke Naambadge is € 5,30 voor KiKa. Met een deel van de opbrengst van de Bridgedrive er bij, kan er dit jaar een mooie extra bijdrage worden overgemaakt naar KiKa.

WOeJ helpt onder meer oudere wijkbewoners om gezonder te leven en meer te bewegen. Het ontmoetingscentrum De Plint wil haar bewegingsactiviteiten uitbreiden met het project 'Bewegen voor ouderen'. Om het project te kunnen realiseren moeten hulpmiddelen aangeschaft worden.

Het hoogtepunt van de dag is de bekendmaking van de uitslag van deze 20e Prinses Marianne Bridgedrive. De Lionsclub is bijzonder blij dat Jeanne Wubben deze dag in goede banen wil leiden. Er kunnen 160 bridgers deelnemen aan de Bridgedrive. Het verwerken van alle uitslagen in de diverse bridgelijnen is dan ook altijd een pittige klus! Bij de bekendmaking van de uitslag staat er een schitterende prijzentafel klaar voor de winnaars. Meerdere paren in alle lijnen mogen een prijs uitzoeken. De winnaar van de 20e Prinses Marianne Bridgedrive ontvangt de wisseltrofee, de beroemde Prinses Marianne Bokaal.

Tijdens de lunch gaan de Lionsvrouwen met de lotenverkoop aan de slag voor de grote loterij. De trekking is voorafgaand aan de uitreiking van de Prinses Marianne Bokaal. Ook dit jaar zijn er dankzij vele lokale ondernemers weer prachtige prijzen te winnen! Voor informatie zie: https://voorburgprinsesmarianne.lions.nl/bridgedrive-2019-0

Op 9 november gaat de zaal open om om 10.00 uur en staat de koffie klaar, met taart. Om 10.30 uur gaat de Bridgedrive van start; sluiting: 17.00 uur. De Bridgedrive vindt plaats in het Bridgehome van Bridgeclub Leidschenhage, Dobbelaan 1, Leidschendam. Het inschrijfgeld bedraagt €60 per paar, incl. taartenbuffet, uitgebreide lunch en allerlei hapjes. Aanmelden kan per e-mail: prinsesmariannedrive@gmail.com en op https://voorburgprinsesmarianne.lions.nl/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant