Afbeelding
Barbara Koppe

Druk bezochte Wondernemers College Tour

Actueel 723 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De 11de Wondernemers bijeenkomst op vrijdag 11 oktober stond in het teken van een College Tour. Fieke Meindertsma van Conceptors, Fabiana Mazzacani van Faabulousstuff en Hidde en Matthijs Jeursen van Jeursen Design, allen inmiddels ervaren ondernemers, gingen met elkaar en het publiek in gesprek over hoe je onderneemt, wat de valkuilen zijn en wat hen het succes heeft gebracht. 

De Wondernemers, een netwerkclub voor jonge ondernemers (gestart na 2010), organiseren drie keer per jaar een bijeenkomst. Elke bijeenkomst vind plaats bij een aangesloten Wondernemer. Dit keer was dat bij Simone Bakker van Studiehonk.

Na een gezellige inloop kregen drie Wondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf te pitchen. Aansluitend vond het hoofdprogramma plaats in de vorm van een College Tour. De avond werd afgesloten met een borrel.

Ondernemers uit Leidschendam-Voorburg die na 2010 zijn gestart en graag willen sparren, ervaringen delen en mede-ondernemers uit de gemeente ontmoeten vinden meer informatie over deze netwerkclub op de Facebook of Instagram pagina van de Wondernemers of op de website www.wondernemers-platform.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant