Logo hetkrantje-online.nl
Door: Ronald Lamping.
Door: Ronald Lamping.
COLUMN

KINDERLOKKER

  •   keer gelezen   Column

Wat Hans Klok met kinderlokkers te maken heeft? Houd ik even voor me. Laat u gissen. Geestelijk watertrappelen, voordat ik dit uit de illusionaire doeken doe. Eerst feiten. Er waart een kinderlokker rond in Voorburg-Leidschendam. Alarmerende berichten gaan snel. Via sociale media. Spot niet, maar de term kinderlokker klinkt zo ouderwets.

Enge man uit mijn kinderjaren. Griezel (geen poelier), die je een konijntje beloofde. Als je meeging. In mijn vroegere beleving een onguur type, waaraan je zag, dat hij achterbakse bedoelingen had. Soort Disney `s zware jongens met streepjes pak en zwart maskertje voor de ogen.

Niets bleek minder waar. Met terugwerkende kracht bleken het (o.a.) ogenschijnlijk kuise heren, die zich streng in het geloof onderdompelden. Ze resideerden in internaten, waar ze `s nachts als bloeddorstige vampiers op strooptocht gingen. Zal u verklappen, het vult me met onmetelijke walging.

Koester een ongezonde weerzin tegen pedofielen, die zich op onschuldige kinderen storten als gieren op een prooi. Weerzinwekkend. Ziekelijke ellendelingen, die zich zelfs vergrijpen aan baby`s en hun wandaden verlekkerd uitventen via internet.

Dat uitschot lijkt nu rond te struinen bij ónze basisscholen. Blijft het niet bij. Ze resideren met hun vulgaire ideeën op (sport) clubs, kinderdagverblijven(Hofnarretje, Robert M.) , tv/sport wereld (Engeland) en waar al niet meer. Het ontbreken van enige seksuele moraal is niet gebonden aan afkomst, opleiding of functie. Het geteisem heeft zich heimelijk geallieerd met ons dagelijks bestaan.

Wat te denken van de goorlappen, die zich met poen melden in Azië of Afrika. In beide werelddelen heb ik ze hoogstpersoonlijk zien jagen. In Gambia en Bangkok openlijk naast ons op terrassen. Ongegeneerd koketteren met naar geluk hunkerende pubers, die op deze gênante wijze proberen te ontsnappen aan hun kommervol bestaan. Door seks met zelfbenoemde weldoeners, die niet te beroerd zijn om het nest in te duiken met iemand, die hun kleinkind kan zijn. Met bonus voor een maagd.

Zet wel alles even in een gepast perspectief. Het tuig, dat bezit heeft genomen van internet is vele malen gevaarlijker. Anoniem bewerken ze, geheel buiten beeld, naïeve pubers, die nauwelijks beseffen wat ze doen. Het mondt regelmatig uit op zwaar psychische klachten of uiteindelijk zelfdoding.

Scholen en (sport) clubs werken als een magneet op deze geestelijk gestoorden. Valt weinig aan te doen. Het klassieke "nooit meegaan met vreemden" en de vraag naar "Verklaring Omtrent het Gedrag" (VOG) is begrijpelijk, maar ruimschoots achterhaald door de problematiek van de pc. Daarbij is het VOG nietszeggend. Iemand kan doodleuk nog nooit (paters) ontmaskerd zijn.

Oh ja, Hans Klok. Zou ik op terug komen. Was zaterdag bij zijn verbijsterende optreden. Zat op een paar meter afstand. Onbevattelijk. Stapt pal voor je neus in een doos en binnen twee (..) seconden is Hans weg om "gewoon" uit de zaal naar voren te komen. Aan die Hans dacht ik. Want, die kan iets, dat we rond onze basisscholen nodig hebben. Kun je de klok op gelijk zetten. Wat Hans dan kan?

Engerds laten verdwijnen!

Meer berichten