Logo hetkrantje-online.nl
Door: Ronald Lamping.
Door: Ronald Lamping.
COLUMN

LOSSEN

  •   keer gelezen   Column

Kent u het telefoonnummer van een capabele zielenknijper? Al 112 gebeld. Agente was duidelijk: "Nee, Sylvie Meis en Barbie vallen nog niet onder noodgevallen". Waarna de agente wel twijfelde bij de naam Boef.

Haak af. Jaren gaan tellen. Voel me fris. De realiteit is weerbarstig. Blijk het lelijke eendje, dat tuffend achter Verstappen aan hobbelt. Kan het nieuws niet meer volgen.

Val meteen met de waanzin in huis. Wat is toch zo bijzonder aan Sylvie Meis? Mooi meisje, fraai lichaam. Ben niet blind. Sylvie blijkt echter fanatieker te scharrelen dan een prijshen in Barneveld. En dat moeten wij dan groots in de krant lezen. Week in, week uit.

Sylvie verslijt meer mannen, dan ik tandenborstels. Kán iets zeggen over mijn poetsgedrag. Is níet zo. Sylvie shopt retteketet van bed naar bed. De ene rijke stinkerd na de andere. Lekker doen, meid. Helaas zijn kranten er dol op en worden abonnees wekelijks geconfronteerd met die giechelende wulpse breedbekkikker.

We weten nu wie Sylvie in haar sponde lokte. Spaanse graaf Medina, Zwitserse nachtclubeigenaar Mobetie en daarvoor de nu uitbuikende Van der Vaart. Helaas liep het opnieuw mis met zakenman Aouad. Arme, arme Syl! Retteketetohjeeohjee, Sylvie in een lege bedstee.

Kostelijk is haar commentaar. Syl is nu in Miami. "Om rust te vinden", zegt Syl letterlijk en wat zien we? Syl in gouden bikini. Hijgend poserend voor de paparazzi. Ze kwijlt nog een wijsheid: "Ik wil door mannen geaccepteerd worden om wie ik ben!" Nou meid, dan heet je nieuwe realityshow: 'Scharrelkip zoekt kippenboer'.

Ik moet lossen. Lees, dat ene Barbie (?) oogleden laat corrigeren en dat dit live te zien is. Wacht even, een of ander mokkeltje laat oogleden herstellen en wij mogen die levensbedreigende complexe operatie live meemaken. Dat mógen we! Wat voor achterlijke griet is dat nou?

Googelen. Barbie heet Samantha (waarom dan Barbie?). Ze liet al haar borsten vergroten, haar lippen opspuiten en haar vagina corrigeren. Godzijdank niet live. Gaat ten koste van het beeldscherm dat zoveel verminkte pixels echt niet aankan.

Met zoveel gesleutel moet het wel gaan om een gereanimeerde miskraam. Deze misgeboorte laat ons weten, dat we uitgenodigd zijn voor haar ooglidreconstructie. Of het ons ook maar iets interesseert. Al zou ze via een ingreep haar kop en kont van plaats laten wisselen, dan nog hoef ik niets te weten over haar kersverse blotebillengezicht.

Dan lees ik iets over Boef. Blijkt niets te maken te hebben met 'Opsporing Verzocht', maar met een overspannen machopuber. Nooit van gehoord. Hoe dan ook, deze blaaskaak had autopech en kreeg een lift van drie attente dames.

Boef blijkt rapper. Voor mij de akeligste 'muziek', denkbaar. Boef laat fans weten door hoertjes te zijn vervoerd. Korte rokjes, dús hoeren. Niveau Boef. Nu wordt hij uitgekotst. Ik moet lossen.

Waanzinnieuws allemaal. Kletskoek-onzin. Sylvie, Barbie, Boef. Ze hebben hopelijk toch íets gemeen. Wat dan? De grote hit van Boef. Titel? Dat verzin ík zelfs niet: "Ik ga weg". Hopelijk volgt snel een tweede hit.

"Ik blijf weg."

Meer berichten