Logo hetkrantje-online.nl
Door: Ronald Lamping.
Door: Ronald Lamping.
COLUMN

PEDOHANDLEIDING

  •   keer gelezen   Column

Politie vond op Dark Web een lijvige gids voor intredende pedofielen. Leidraad voor viezeriken, die niet met hun gore tengels van kinderen kunnen afblijven. Zet meteen de toon. Pedohandboek, gids om zieke geesten de toepasselijke kleine kneepjes (…) van 'het vak' te leren. Onsmakelijke seksuele menukaart hoe je baby`s kunt penetreren zonder lichaamsdelen te beschadigen. Gebruiksaanwijzing om kinderen te verleiden en sporen te wissen. Kinderen, die onbevangen en vrolijk in het leven staan. Die sporten en verstoppertje spelen. Zwemmen en stiekem snoepen. Handleiding om aan die onbezorgde tijd een hartverscheurend einde te maken door achterbakse, ziekelijk beschreven tactieken als: 'Pas op, kinderen tussen 2 en 4 kunnen geen geheimen bewaren.'

In wezen kun je het pedofielen niet kwalijk nemen. In hun hoofd zit een verderfelijke weeffout. Zieke geesten waar, bij het assembleren van de hersenen, een dwaling is begaan. Tóch veracht ik ze. Tot in het diepste van mijn ziel. Want, ze mogen dan geboren zijn met een weerzinwekkend defect, ze weten best, dat ze radicaal fout zitten. Daarom gaat alles ondergronds. Zijn er speciale sites, die een gezond mens niet kán vinden, wíl vinden. Dat pedofielen onthutsend fout bezig zijn, ontneemt hen geen honger naar het walgelijk beschadigen van kinderen. In deze gids staan zelfs 'beloningstechnieken'.

Ook seks met baby`s behoort tot het assortiment genotmiddelen. Dan ben je dus ongeneeslijk smerig. Evenals de smeerkezen, die naar Azië reizen om daar misbruik te maken van de heersende armoe. Om met een paar rot centen prepubertjes te verleiden tot misselijkmakende seksuele handelingen. Wat ben je dan een akelige gewetenloze viezerik.

Die handleiding is niet verboden bij wet. Onbegrijpelijk. Iemand via een dik boek bijbrengen hoe hij (of zij) op slinkse wijze onschuldige kinderen kan verleiden of dwingen tot wandaden, die totaal niet stroken met leeftijd en heersend moraal besef. Dat is dus legaal. Ben te stom om dit te vatten.

Pedofielen zijn ontoerekeningsvatbaar. Constant dreigend gevaar voor kinderen. Tijd van de, overigens ook enge, kinderlokker die een konijntje beloofde, is voorbij. Pedo`s opereren doortrapter. De overheid dwingt verenigingen, scholen en wat al niet meer om aan medewerkers hun 'Verklaring Omtrent Gedrag' te vragen. Prima, al zegt het eigenlijk niets. Om dan een akelige handleiding voor aspirant pedofielen te legitimeren, is waanzinnig tegenstrijdig!

Pedofielen kunnen hun handen niet thuishouden, maken misbruik van het ontluikende kind en bezorgen hun slachtoffer een levenslang trauma. Hun morbide obsessie leidt zelfs tot zelfdoding. Die gorigheid leren ze via internet. Begrijp echt wel, dat je 'kennisvergaring' voor deze perverse smeerlappen nooit helemaal kunt uitsluiten.

Het legaal verklaren van een uitgebreide gids is echter een afschuwelijk slecht signaal. Terroristen, waarbij een handleiding gevonden wordt om bommen te fabriceren, worden terecht gegrepen. Er zijn echter meer pedofielen, dan terroristen om ons heen. De pedofiel is voor kinderen een grotere bedreiging dan die terrorist. Dús? Onderwerp is echt te ernstig om met de gebruikelijke kwinkslag te eindigen. Anders had ik gretig geschreven:

Pedofiel blaast zichzelf op met seksbom!

Meer berichten