Aline Rodts en Wendy Workel (foto Bakker Communicatie)
Aline Rodts en Wendy Workel (foto Bakker Communicatie)

COLUMN: Poedelprijs?

Columns 78 keer gelezen

Elke week heeft ’t Krantje het rubriek “ondernemer van de week”, over de nieuwe ondernemers in de regio. Zo ook hebben wij een interview gegeven over hoe wij te werk gaan en wat wij belangrijk vinden in ons werk.

Door Aline Rodts en Wendy Workel

Aan het eind van het jaar wordt de verkiezing gehouden voor “ondernemer van het jaar”: alle geïnterviewde ondernemers van het afgelopen jaar deden mee. Wij hebben onze achterban en onze klanten gevraagd of zij voor ons wilden stemmen. Veel hebben hier gehoor aan gegeven: dank hiervoor!! Het is fijn als iemand jouw werk waardeert en het op deze manier laat blijken.

Afgelopen dinsdag zou de uitslag bekend worden gemaakt: niets nog te vinden in de digitale krant en geen nieuws vanuit ’t Krantje. Spannend. Tot dat wij een mysterieus belletje kregen dat dhr. Bakker graag langs wilde komen. Zouden wij de eerste prijs hebben gewonnen?? Daar hoop je dan toch stiekem op. Totdat iemand zei, het kan ook de tweede of derde prijs zijn, of de poedelprijs (wel zo toepasselijk). Tot onze grote verassing zijn wij tweede geworden! Wat een eer. Een grote bos bloemen en heerlijke wijn om van te kunnen genieten.

Deze week is een leuke week voor ons geweest: wij zijn namelijk vandaag 2 jaar open. Dit hebben wij gevierd met een hondenwandeling op zondag met voorafgaand taart en verschillende cakes. Vanavond hadden wij een lezing over de senioren hond en kat: er was veel belangstelling voor deze lezing en een van onze gastsprekers had ook een prijsvraag: wist u dat de oudste hond ter wereld 34 jaar is geworden? Wel extreem oud, maar toch leuk om te weten. Als knaller hebben wij de verkiezing van het leukste huisdier: hier gaan wij een pre-selectie van maken en via facebook en op de kliniek kan er door het publiek nog worden gestemd. De winnaar krijgt de foto op een canvas. Het wordt een moeilijke keuze, dat weet ik wel zeker.

Morgen wordt alles weer normaal en begint ons nieuwe jaar: met veel acties en leuke activiteiten, dus houdt onze website in de gaten!

DierenDokters Voorburg Prins Bernhardlaan 3 2274 HT Voorburg 070-387 2222. www.dierendokters.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant