Afbeelding

Aandacht en kwaliteit voorop bij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg

Commerciele berichten 1.409 keer gelezen

NOOTDORP – Wanneer een dierbare overlijdt, breekt er een verdrietige tijd aan. Het is fijn als het afscheid wordt geregeld door een ervaren en kwalitatief hoogwaardige uitvaartonderneming. Van Der Helm & Schols uitvaartzorg is een lokale uitvaartonderneming, die midden in de samenleving staat. Oprichter Edward van der Helm werkt al 26 jaar in de uitvaartwereld en is een echte Nootdorper. “De families in het dorp voelen bij wijze van spreken als familie”, zegt Edward en dan kan je niet anders dan vanuit je hart werken. 

Aandacht en kwaliteit

Edward heeft 12 jaar bij een uitvaartonderneming gewerkt, waar hij de kneepjes van het vak leerde. Nadat deze werd overgenomen door een landelijke uitvaartonderneming, was Edward niet meer gelukkig op zijn plek. Hij hield er juist van om de tijd te nemen om de wensen van de nabestaanden te inventariseren, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Met die gedachte richtte hij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg op.

De families in het dorp voelen bij wijze van spreken als familie

Diensten

Bij Van Der Helm & Schols uitvaartzorg kunnen nabestaanden terecht vanaf het eerste telefoontje na een overlijden tot ver na de uitvaart. De betrokken en ervaren uitvaartmedewerkers helpen nabestaanden om de juiste keuzes te maken voor een passend afscheid, waarbij een mooie herinnering blijft voortbestaan. In totaal heeft Van Der Helm & Schols uitvaartzorg verschillende uitvaartcentra. Daarnaast heeft de uitvaartonderneming een eigen uitvaartwinkel en een toonzaal grafmonumenten. Edward is daarnaast ook mede eigenaar van een vervoersbedrijf voor overledenen: ‘Overledenenzorg & Vervoer Aandacht’ en beheerder van de R.K. kerkhoven in Nootdorp en Pijnacker.

Contactgegevens: Veenweg 14, 2631 CL Nootdorp, tel: 015 310 16 43 of 070 320 20 40,
E-mail: vdhuz@vanderhelm-uitvaartzorg.nl, of kijk op www.vdhuz.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant