Logo hetkrantje-online.nl
<p>Oud-Leidschendammer Tobias Borsboom (piano) speelt met Lidy Blijdorp (cello) o.a. enkele vertelconcerten zoals De Rechtvaardigen, geschreven en verteld door Jan Brokken (foto: pr).. </p>

Oud-Leidschendammer Tobias Borsboom (piano) speelt met Lidy Blijdorp (cello) o.a. enkele vertelconcerten zoals De Rechtvaardigen, geschreven en verteld door Jan Brokken (foto: pr)..

VEUR KLASSIEK

Onstuimig concert vol poëzie en dramatiek

  •   keer gelezen   Cultuur

Leidschendam - De veelzijdige talenten pianist Tobias Borsboom en celliste Lidy Blijdorp treden donderdag 26 november op in Het Veur Theater aan de Damlaan 44 in Leidschendam. 

Het concert duurt ongeveer een uur. Er is geen pauze. Tobias en Lidy laten zowel solo- als gezamenlijk werk horen. Het programma biedt een keur aan componisten die de zonsopgang, de bossen, het landschap de vogels vertaalden in prachtige muziek. Kleine diertjes, vogels en vlinders zullen de luisteraars meenemen van de ene naar de andere kleurrijke plek. 

Het wordt een onstuimig concert vol poëzie en dramatiek met muziek van Ravel, Brahms, Grieg, Schumann en Enescu. 

Tobias Borsboom toert door binnen- en buitenland. Hij is geboren en naar school gegaan in Leidschendam. De toegangsprijs is €17,50. Vanwege het gelimiteerde aantal zitplaatsen is er een optreden om 19.00 uur en om 21.00 uur. 

Kaarten uitsluitend via www.veurklassiek.nl.

Meer berichten