Logo hetkrantje-online.nl
<p>Murth Mossel (foto: pr).</p>

Murth Mossel (foto: pr).

THEATER

Volop cabaret in Het Veur Theater

  •   keer gelezen   Cultuur

Leidschendam - Nederland is uniek met zijn veelzijdige en bloeiende cabaret cultuur, nergens ter wereld is het genre zo uitgebreid en uitgebouwd als hier. 

De meeste mensen kennen cabaret vooral van de oudejaarsconference. Bij cabaret gaat het altijd om verhalen met veel humor. Maar er zit meestal wel een serieuze ondertoon, rode draad of maatschappijkritische boodschap in. Het cabare-aanbod van Het Veur Theater is gevarieerd. Kom de komende weken ook eens in een intieme setting kennis maken met een aantal bekende en minder bekende talenten.

TRYO
Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO cabaretiers naar het theater. Deze editie treden Janneke Jager, Riza Tisserand (van o.a. Padoem Patsss) en Davey Turnhout (juryprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019) op in Het Veur Theater. TRYO is op vrijdag 27 november om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater.

Kaarten à €13 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Chris Verlaan
In Man in de Maak legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij u en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijk makend cynisme en pessimisme. Man in de maak van Chris Verlaan is op vrijdag 4 december om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater.

Kaarten à €16,50 bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Murth Mossel
Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow! Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot. Tot op dat moment van Murth Mossel is op 11 december om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater.

Kaarten à €16,50 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Meer berichten