Oud Goede Tijden Slechte Tijden actrice Jhanna Houweling speelt met collega-actrice Wivinneke van Groningen de heerlijke comedy ‘Glad IJS’ (foto: pr).
Oud Goede Tijden Slechte Tijden actrice Jhanna Houweling speelt met collega-actrice Wivinneke van Groningen de heerlijke comedy ‘Glad IJS’ (foto: pr).

Buitenvoorstellingen Theater Ludens op Groen Podium bij Hofwijck

Cultuur 166 keer gelezen

Voorburg - Theater Ludens biedt zaterdag 17 en donderdag 22 juli voorstellingen op ‘Het Groene Podium’. Deze voorstellingen worden gegeven in de tuin van Huygens’ Hofwijck aan het Westeinde 2A in Voorburg.

Oud Goede Tijden Slechte Tijden actrice Jhanna Houweling speelt  zaterdag 17 juli met collega-actrice Wivinneke van Groningen de heerlijke comedy ‘Glad IJS’. Dit is een eenakter over de kern der dingen. Je volgt het gesprek tussen een psychiater en haar cliënte. Gaandeweg blijkt niets te zijn wat het lijkt. Je wordt meegenomen om vanuit een totaal ander perspectief naar de wereld der dingen, het leven, te kijken dan je gewend bent. Dat andere kijken ligt zover buiten ons ‘comfort’ denken dat het voelt alsof je je op glad ijs begeeft. Maar als je het aandurft… dan krijg je inzicht in de kern der dingen.

Aanvangstijd: 21.00 uur; toegangsprijs: € 14 (incl. drankje).

Skazka kwartet speelt Beethoven en Britten 

Het Skazka kwartet, bestaande uit Anna Steenhuis, Lena ter Schegget, Lisa Eggen en Emma Besselaar., speelt donderdag 22 juli Beethoven: Razumovsky kwartet nr. 1 opus 59  en Britten: 2e strijkkwartet in C opus 36. De musici van dit jonge kwartet (ontstaan in 2020) hebben allen reeds hun sporen in de muziekwereld verdiend en bundelen sinds de zomer van 2020 hun liefde voor kamermuziek in het Skazka Kwartet. =

Aanvangstijd: 16.00 uur; entree: € 14.

Kassa open op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen. Kaarten reserveren en bestellen kan ook op www.theaterludens.nl. Als het vanwege het weer niet doorgaat krijgt u bericht per e-mail en wordt de voorstelling gestreamd vanuit Hofwijck.

Uit de krant