Alex Ploeg heeft een heel groot EGO (foto: Mark David).
Alex Ploeg heeft een heel groot EGO (foto: Mark David).
theater

Alex Ploeg fileert zichzelf en de wereld

Cultuur 252 keer gelezen

Voorburg - Alex Ploeg komt op zaterdag 25 september naar Theater Ludens in Voorburg met de try-out van zijn cabaretvoorstelling Ego. Aanvangstijd: 20.30 uur; toegangsprijs bedraagt €18,00.

Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg terug in de theaters met een nieuw theaterprogramma. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. 

In EGO zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze. 

Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. O ja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma ‘Klikbeet’ (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen toch? 

De kassa bij het theater aan het Burg. Feithplein in Voorburg is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en een uur voor aanvang van alle voorstellingen. Kaarten kunt u ook reserveren en bestellen via www.theaterludens.nl. Neem voor nadere informatie contact op via tel. 070-3864880.

Uit de krant