Logo hetkrantje-online.nl
De medien van LOS gaan weer los in Het Veur Theater (foto: Eva Broekema).
De medien van LOS gaan weer los in Het Veur Theater (foto: Eva Broekema).
theater

Meiden van LOS in Het Veur Theater

  •   keer gelezen   Cultuur

Leidschendam - De unieke gelegenheid doet zich voor dat er een aantal kaarten voor de Meiden van LOS is vrijgekomen. Wilt u ook genieten van de liedjes en sketches die elkaar in een ongekend tempo opvolgen in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille? Neem dan snel contact op.

De voorstellingen van de Meiden van LOS zijn altijd een groot succes in het Veur Theater. Lusten en Lasten is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Femke Vernij en Vivianne van den Boom.
In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? De meiden komen erachter dat het leven best lastig is.

In ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. De meiden fantaseren er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies… Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

Lusten en Lasten van Meiden van LOS is op 1 oktober (UITVERKOCHT) en zaterdag 2 oktober om 20:30 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten à €17,50 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Meer berichten