De 'fullband' bestaat uit Robbert Reijenga, Alexander Broussard, Dennis van Hoorn, Theo van Niel jr. en Evert Willemstijn.
De 'fullband' bestaat uit Robbert Reijenga, Alexander Broussard, Dennis van Hoorn, Theo van Niel jr. en Evert Willemstijn.
theater

The Story of Johny Cash vertolkt in Theater Ludens

Cultuur 231 keer gelezen

Voorburg - Robbert H. Reijenga (frontman van The Raspers) speelt zondag 17 oktober de liedjes van Johnny Cash samen met verhalenverteller Alexander Broussard en op drums Dennis van Hoorn in Theater Ludens in Voorburg. 

Robbert H. Reijenga is sinds jaar en dag zanger-gitarist en frontman van de succesvolle 60s -70s band The Raspers. Met The Story Of ... Johnny Cash kan hij zijn kenmerkende diepe baritonstem eindelijk ten volle benutten in de rol van The Man in Black. Voor deze speciale gelegenheid wordt gespeeld met ‘full band bezetting’ en is het trio aangevuld met meester-gitarist Theo van Niel jr. en (contra)bassist Evert Willemstijn.

‘The Story Of..’ is een gezamenlijk initiatief van het Voorburgse evenementenbureau Evenemento en Alexander Broussard, en bestaat uit meer dan 10 verschillende muzikale stories. In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes.

Meer informatie over dit unieke theaterproject op www.thestoryof.online en www.evenemento.nl.

Tickets voor The Story Of Johnny Cash op 17 oktober, aanvang 15.00 uur, via www.theaterludens.nl.

Uit de krant

Uit de krant