Logo hetkrantje-online.nl
<p>De cast van De Gezellen voor de klucht &#39;De Fantastische Anna&#39;, komende maand in Het Veur Theater (PR foto: Bright Fotografie)</p>

De cast van De Gezellen voor de klucht 'De Fantastische Anna', komende maand in Het Veur Theater (PR foto: Bright Fotografie)

Klucht van De Gezellen in november in Veur Theater

  •   keer gelezen   Cultuur

Leidschendam - Er is door De Gezellen hard gerepeteerd de afgelopen tijd en met veel plezier brengen zij in november de klucht ‘De Fantastische Anna’ van de auteur Marc Camoletti. Regie (en bewerking) is in de vertrouwde handen van Ruud Klootwijk.

“De heer des huizes weet het voor elkaar te krijgen dat zijn vrouw en huishoudster Anna het weekend weg gaan, zodat hij zijn minnares kan ontvangen. Lijkt allemaal goed geregeld. Alleen….. de huishoudster is stiekem thuisgebleven en zijn vrouw heeft bedacht dat, nu iedereen toch de deur uit is, zij ook wel terug kan komen en haar minnaar kan vragen om een weekend langs te komen. Dan zou je zeggen: “Dat loopt natuurlijk helemaal mis!” Dat zou zo maar kunnen, maar gelukkig is de huishoudster Anna er nog, zij is fantastisch!”

De cast bestaat uit: Marien van Leeuwen, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Damian van den Bergen en Monique Rapati.

Speeldata: 5-6-12-13-19-20 november om 20:15 uur (kassa open vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur) en op 7-14-21 november om 14:15 uur (kassa open vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur). Kaarten ad. € 13,= (inclusief drankje na afloop) kunnen via internet worden besteld op www.degezellen.nl of (alleen bij geen internet) via tel. 06-26999649.

Meer berichten