Logo hetkrantje-online.nl
Josje Goudswaard en Camilla van der Kooij (foto: pr).
Josje Goudswaard en Camilla van der Kooij (foto: pr).
theater

Lunchoncert Goudswaard en Van der Kooij

  •   keer gelezen   Cultuur

Voorburg - Josje Goudswaard en Camilla van der Kooij geven donderdag 28 oktober een lunchconcert in Theater Ludens. Aanvangstijd:  12.30 uur; toegangsprijs: € 8,50.

Violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard vormen een duo sinds 2011 en hebben al vele prachtige werken uit mogen voeren door het hele land en daarbuiten. Toen de lockdown begin dit jaar lang bleek te duren en zij weinig concertmogelijkheden hadden, kregen zij een ludiek plan: Het Voordeurconcert! Met een bestelbus als salon, compleet met piano, sfeervolle verlichting en kunst aan de muur, reden zij naar de mensen thuis om hen blij te maken met prachtige klassieke muziek voor de deur.

En wat een feest was het om weer voor mensen te mogen spelen. Voor een zeer gemêleerd gezelschap, van klappende kindertjes tot een dansende hoogbejaarde ex-ballerina, gaven Camilla en Josje in het afgelopen half jaar al meer dan 120 concerten met hun concertbus. Maar nu dan eindelijk ook weer in de concertzaal; op uitnodiging van Theater Ludens geven zij een prachtig lunchconcert met een aantal van hun populairste stukken uit het Voordeurconcert programma. 

Violiste Camilla van der Kooij is naast klassieke muziek gespecialiseerd in improvisatie en popmuziek. Pianiste Josje Goudswaard heeft een bloeiende Pianolespraktijk in Alphen a/d Rijn en zij is pianiste van onder andere het Tuschinski Trio en van violiste Camilla van der Kooij.

De kassa is open op woensdag en zaterdag tussen 14 en 16 uur en een uur voor aanvang van alle voorstellingen. Kaarten ook reserveren en bestellen via www.theaterludens.nl.

Meer berichten